Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Appartement Westkapelle, Charley Tooropstraat 40

Ruim penthouse van 130 m2 te koop in het prachtige Resort Kreek & Duin in Westkapelle; een toplocatie direct aan de kust.

Statig appartement met 3 slaapkamers en 2 balkons
Het statige appartement is royaal van indeling met een heerlijke lichte woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Verder een grote master bedroom met eigen luxe badkamer, twee kleinere fraaie slaapkamers met toegang tot een tweede balkon. Daarnaast beschikt het penthouse ook nog over een 2e badkamer met douche met daarnaast nog een separaat toilet. Op de begane grond heeft u twee parkeerplaatsen tot uw beschikking.

Luxe sanitair met een mozaïeken wandtegelafwerking en een zonnedouche.
De keuken is nog geheel naar eigen keuze te selecteren. Ook kunt u de vloer- en wandafwerking nog geheel naar eigen wens voorzien. De bijgevoegde impressie geeft u een indruk hoe het penthouse volledig ingericht eruit zou kunnen zien.

Genieten met volle teugen
Wanneer u in Resort Kreek en Duin woont geniet u met volle teugen. Iedere dag opnieuw zult u zich verwonderen over het fantastische uitzicht over 'De Kreek' in Westkapelle, de kust en het Walcherse achterland. Keer op keer heerlijk wandelen en fietsen in deze prachtige natuurrijke omgeving.

Koopsom: € 599.000,- excl. BTW v.o.n.

Interesse
Heeft u interesse in dit prachtige penthouse? Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens de video van RTL Woontips hiernaast. Deze video is opgenomen in Resort Kreek & Duin aan de Charley Tooropstraat.

Deel "Westkapelle, Charley Tooropstraat 40"

Plattegrond

Plaats
Westkapelle
Contactpersonen
AVV Beheer B.V.
Type
Appartement
Provincie
Zeeland
Type
Recreatieve woning
Oppervlakte
130 m2
Koopsom
€ 599.000,-

AVV bij RTL WoonTips