Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Appartement Westkapelle, Charley Tooropstraat 106

Royaal penthouse (130 m2) op de 4e woonlaag te koop in Resort Kreek & Duin in Westkapelle. Wonen alsof u iedere dag vakantie heeft; in een prachtige omgeving, in een compleet appartement met een hoogwaardige inrichting, waaronder een prachtige keuken en luxe sanitair. Het geweldige uitzicht verrast u gegarandeerd keer op keer of u zich nu in de prachtige living of op het schitterende balkon bevindt. U heeft niet alleen zicht op het natuurgebied 'De Kreek' maar ziet de gehele kustlijn van Westkapelle.

Het bijzonder idyllische Resort Kreek & Duin is door Zoover maar liefst met een 9,2 beoordeeld. En terecht!

Indeling
De openslaande deuren bieden vanuit de living toegang tot het ruime terras (24 m2) op het zuiden. Ziet u zichzelf hier al zitten? De ondergaande zon bekijken of rustig een heerlijk boek lezen? Wat blijft het bijzonder om de zeeschepen zo voorbij te zien varen. 
Het volledige appartement heeft 3 slaapkamers; één masterbedroom met eigen badkamer en twee slaapkamers met toegang naar het 2e balkon aan de achterzijde. Ook beschikt het penthouse over een extra doucheruimte en apart toilet. Verder is er een aparte ruimte met een wasmachine en droger. Daarnaast beschikt de woning over twee parkeerplaatsen op de begane grond. 

U kunt deze woning direct zonder werkzaamheden betrekken!

Koopsom € 625.000,- excl. BTW v.o.n.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Bekijk ook eens de video van RTL Woontips hiernaast. Deze video is opgenomen in Resort Kreek & Duin aan de Charley Tooropstraat.

Deel "Westkapelle, Charley Tooropstraat 106"

Plattegrond

Plaats
Westkapelle
Type
Appartement
Provincie
Zeeland
Type
Recreatieve woning
Contactpersonen
Peter Hendrikse
Oppervlakte
130 m2
Koopsom
€ 625.000,-
excl. BTW - v.o.n.

AVV bij RTL WoonTips