Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Appartement Vlissingen, Peperdijk 51

In één woord fantastisch! Uniek woongenot in dit, op een droomlocatie gelegen, royale penthouse.

Prachtige vergezichten
Uw eigen luxe nieuwbouwwoning met prachtige vergezichten over niet alleen de oude binnenstad, maar ook over maritiem Vlissingen met het Dokje, de Timmerfabriek en de buitenhaven. Zelfs grote zeeschepen ziet u over de Westerschelde voorbij varen. Door de vele ramen heeft u naast een prachtige lichtinval alle mogelijkheid de inrichting van dit penthouse volledig op het uitzicht af te stellen.

Wonen middenin bruisend Vlissingen
Het royale penthouse (221 m2) bevindt zich middenin het centrum van Vlissingen met alle voorzieningen van winkels, maar ook gezellige terrassen en ander vertier direct om de hoek. Even wandelen over de boulevard wanneer u maar wilt.
 
Appartement is nog vrij in te delen
Vele ramen geven de mogelijkheid om het penthouse volledig op uitzicht in te richten. 3 Ruime slaapkamers waarvan één eenvoudig als hobby/werkkamer of logeerkamer kan dienen. De open keuken en badkamer kunt u nog geheel naar eigen wens inrichten en indelen.

Twee eigen parkeerplaatsen en (privé) fietsenberging in de parkeerkelder. Vanuit de kelder brengt de lift u meteen naar uw penthouse.

Komt u gerust eens kijken en laat u zich verrassen door deze geweldige woning! Het appartement mag zowel permanent als recreatief (als tweede woning) gebruikt worden.

Ook hier geldt inruil eigen woning is mogelijk!

Koopsom: € 749.900,- v.o.n.
Bijdrage VVE: € 356,10 per maand

Deel "Vlissingen, Peperdijk 51"

Plattegrond

Plaats
Vlissingen
Contactpersonen
AVV Beheer B.V.
Type
Appartement
Provincie
Zeeland
Oppervlakte
221 m2
Koopsom
€ 749.900,-
v.o.n.