Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Geschakelde woning Vlissingen, Dok van Perry 21

Schitterende herenhuis aan het Dokje van Perry op een rustige locatie middenin het centrum van Vlissingen. Het huis is nagelnieuw, 100% geïsoleerd en heeft een verrassende indeling.

Woonkeuken met openslaande deuren
Op de begane grond bevindt zich de tuingerichte woonkeuken, de voorzijde van deze verdieping kan naar eigen wens worden ingevuld; wat denkt u bijvoorbeeld van een extra zithoek, werkhoek, of een ruimte om muziek te maken? Door de dubbele openslaande deuren bereikt u vanuit de fraaie Siematic keuken de diepe tuin met twee terrassen.

Indeling niveaus
Op niveau 1 zorgt de prachtige glazen pui in de living voor een schitterend uitzicht over het Dok van Perry en het grote Dok. De vide zorgt voor veel lichtinval.
Op niveau 2 een ruime berging voor de wasmachine en droger. Ook opstelling van de HR-combiketel.
Op de bovenste verdieping, niveau 3, zijn twee zeer ruime slaapkamers te vinden alsook de ruimte voor de badkamer. U kunt de badkamer nog geheel naar eigen smaak invullen, de aansluitingen zijn al aanwezig.

Dubbele garage met brede electrische deur
Vanuit de tuin is de dubbele garage te bereiken voorzien van een brede (elektrische) deur die middels een afstandsbediening vanuit de auto bediend kan worden…ideaal.

Vloerverwarming en volledig geïsoleerd
De gehele woning is uitgevoerd met vloerverwarming en het huis is uitstekend gesoleerd. Verder ligt er vinyl en vloerbedekking in het herenhuis.

Maak gerust een afspraak om een keer een kijkje te nemen in de woning!

Koopsom: € 399.000,- k.k.

Bekijk de virtual tour.

Wilt u meer informatie over wonen in Het Dok?
Bekijk onze website hetdokvlissingen.nl.

Deel "Vlissingen, Dok van Perry 21"

Plattegrond

Plaats
Vlissingen
Type
Geschakelde woning
Contactpersonen
AVV Beheer B.V.
Provincie
Zeeland
Bouwjaar
2013
Oppervlakte
139 m2
Inhoud
565 m3
Perceel
146 m2
Koopsom
€ 399.000,-
k.k.