Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Kopen met zekerheid! Ruil nu uw woning in!

Direct zin in een nieuwe woning? Inmiddels hebben wij veel mensen gelukkig gemaakt, doordat zij zonder zorgen konden overstappen!

Inruil eigen woning Zeeland
Veel mensen willen graag een nieuwe woning kopen, maar omdat ze bang zijn dat zij hun huidige koopwoning wellicht niet kwijt kunnen raken, wordt de stap uiteindelijk niet gemaakt.  Vaak hebben ze al wel hun huis te koop gezet en wachten ze op de ideale koper. De gemiddelde verkooptijd is echter op dit moment 6 maanden (bron NVM). Veel huizen staan zelfs meer dan een jaar te koop! Dit resulteert vaak in een moeizaam onderhandelingsproces met een veel lagere verkoopprijs als oorspronkelijk verwacht.

Daadwerkelijke verkoop
Een lange verkooptijd hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn maar in veel gevallen is “het gevoel van zekerheid” belangrijker dan het behalen van de hoogste opbrengst. Immers als u eenmaal een koper gevonden heeft dan is het geen vanzelfsprekendheid dat deze ook daadwerkelijk de financiering rond krijgt.

Direct inruilen
U hoeft niet langer te wachten! Wij als AVV beheer willen uw huis graag inruilen! Geen rompslomp en stress meer van bezichtigingen en mogelijke biedingen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen. De inruil kan dan zo snel geregeld worden als u maar wilt.

Ook bij aankoop kavel
Geeft u er de voorkeur aan om uw droomwoning zelf te bouwen? AVV Beheer heeft ook op diverse toplocaties bouwkavels in de verkoop. Bij aankoop van een bouwkavel heeft u ook de mogelijkheid om uw oude woning in te ruilen!

Kijk ook op onze speciale website naar de mogelijkheden!

Deel "Kopen met zekerheid! Ruil nu uw woning in!"

Plaats
Middelburg
Contactpersonen
AVV Beheer B.V.
Provincie
Zeeland
Vraagprijs
op aanvraag