Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Middelburg, Veerseweg

Aan de vriendelijke Veerseweg wordt direct aan een watergang een woningbouwplan van 23 woningen uitgewerkt. Een vriendelijk en intiem plan op steenworp afstand van het centrum van Middelburg.

Voortgang
Het voorontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage bij de gemeente Middelburg. Indien de procedures naar wens verlopen, wordt verwacht in 2019 in verkoop te kunnen gaan.

 

Woningtypen
Zowel qua ontwerp als qua materiaalkeuze is het plan een zeer hoogwaardig en gevarieerd energie neutraal nieuwbouwplan geworden.
Qua woningen bestaat het plan nu uit de volgende typen, allen uitgevoerd met zonnepanelen en aardwarmtepomp:

  • tien vrijstaande geschakelde woningen
  • zes twee-onder-één-kapwoningen
  • zeven vrijstaande woningen (waarvan vier levensloopbestendige woningen). De twee grootste percelen op de uiterste hoeken mogen een bijzonder ontwerp krijgen. Indien kopers van deze twee woningen vroegtijdig bekend zijn, kunnen zij hun ideeën en wensen aan de architect doorgeven.

Bekijk de plattegronden en gevelindeling per woningtype.

Eigen woonomgeving
Deze aantrekkelijke nieuwe locatie is compact van omvang zodat er een eigen woonomgeving kan worden gerealiseerd. Het voorzieningen niveau in de directe omgeving is uitstekend. Het winkelcentrum de Veersche Poort met een Albert Heijn, slagerij, bakker, Kruidvat en Marskramer voorziet u van de dagelijkse boodschappen. Er is een goede busverbinding op de hoek en met de auto bent u zo ontsloten naar de snelweg. 

Hier wonen is genieten
Vanaf de Veerseweg kunt u alle kanten op! Fietsen in de groene omgeving richting het prachtige Veere of bijvoorbeeld het uitgestrekte Noordzeestrand. Naar hartelust winkelen in het gezellige stadscentrum van Middelburg of heerlijk lunchen op één van de vele terrassen. Naar een theatervoorstelling in de Stadsschouwburg of een film kijken in de 'Kloveniersdoelen'. Kortom hier wonen is genieten!

Interesse
Heeft u interesse in dit plan? Schrijf u dan nu vrijblijvend bij ons in en wij houden u op de hoogte.

Beeldmateriaal: beeldbank gemeente Middelburg

Deel "Middelburg, Veerseweg"

Plattegrond

Plaats
Middelburg
Contactpersonen
AVV Beheer B.V.
Provincie
Zeeland
Vraagprijs
op aanvraag