Bel ons om een afspraak te maken


t +31(0)118-678 937

Appartement Goes, Stalstraat 24

Heerlijk wonen in het centrum van Goes voor een betaalbare prijs. Dat is in het kort de omschrijving, die past bij de appartementen die hierbij worden aangeboden. Het gaat om een kleinschalig renovatieproject, waarbij zes appartementen zijn ontstaan, die aan de binnenzijde volledig als nieuw zijn te beschouwen. De appartementen bevinden zich aan de Marktzijde. De toegang naar de centrale entree van het gebouw is aan de achterzijde, de Stalstraat, gesitueerd. 
De woonruimten bevinden zich op de eerste tot en met de derde verdieping, waarbij er twee appartementen per verdieping zijn gerealiseerd. Het betreffende appartement ligt op de vierde woonlaag. Alle appartementen zijn volledig afgewerkt met een badkamer met tegelwerk/sanitair en keuken met inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasmachine. Verder beschikt elk appartement over een eigen gasgestookte CV-ketel. Tot slot is er een fraai uitzicht op en over de Goese Markt. Een beeld wat nooit verveeld; het is altijd in beweging. 

De appartementen zijn allen geheel nieuw opgebouwd. De entree van de appartementen ligt aan de Stalstraat. Via de trapopgang is er toegang tot het pad wat naar de centrale afgesloten entree van de appartementen leidt. In de hal is de mooie trapopgang naar de verschillende verdiepingen, waarop zich de appartementen twee aan twee bevinden. Alle appartementen beschikken over een eigen individuele berging die is gelegen aan de Stalstraat. 

Via de voordeur betreedt u de hal en heeft u o.a. toegang tot het toilet en de gezellige en lichte woonkamer met een open keukenopstelling. 
De woonkamer heeft aan de voorzijde grote raampartijen die uitzicht bieden op de Markt. Deels zijn de spanten van de dakconstructie in het zicht gelaten en vormen een speels element in de ruimte. 
Ook de ruime slaapkamer is via de hal bereikbaar. De moderne badkamer is aansluitend aan de slaapkamer en beschikt over een verlaagde douchebak met douche en thermostatische douchekraan, wastafel met planchet en spiegel. De betegeling is uitgevoerd in een hedendaagse antraciet/witte kleurstelling tot het plafond. De CV ketel is weggewerkt in een aparte technische ruimte, waarin zich ook de wasmachine-aansluiting bevindt. 
Middels openslaande deuren in de slaapkamer is er een fraai balkon bereikbaar van circa 5 m² groot. 

Het appartement beschikt ook over een aparte, afsluitbare berging van ca. 5m2 voorzien van licht en elektra. Deze is te bereiken vanuit de Stalstraat en is ruim genoeg om naast een fiets ook andere spullen op te bergen.

Heeft u interesse, neemt u dan contact op met de betreffende makelaar, Faasse &Fermont in Goes, telefoonnummer 0113-250555.

Deel "Goes, Stalstraat 24"

Type
Appartement
Provincie
Zeeland
Bouwjaar
2017
Oppervlakte
44 m2
Perceel
133 m3
Aanvaarding
in overleg
Koopsom
€ 168.000,-
k.k.