Stadscamping Zeeland in Middelburg gaat van de zomer open

9 maart 2017

Wat een goed nieuws! Van de zomer opent de stadscamping Zeeland in Middelburg. Vanaf juli zullen zowel de campers als tourcaravans en tenten hun plek vinden op deze prachtige locatie op 15 minuten loopafstand van het centrum van Middelburg. Op de camping zullen ook luxe chalets worden geplaatst welke te huur worden aangeboden.

Nieuwe infrastructuur
Op het terrein van de stadscamping aan de Koninginnelaan 55 te Middelburg wordt een volledig nieuwe infrastructuur aangebracht die naar verwachting voor de zomervakantie gereed is zodat de eerste gasten kunnen worden ontvangen.

Inrichting camping
ieder type kampeerder kan op de Stadscamping verblijven. Er is de keuze uit chalets, toeristische plaatsen en camperplekken. In de komende jaren zullen er elk jaar een aantal chalets worden geplaatst, zodat Stadscamping Zeeland uiteindelijk zal bestaan uit circa 40 camperplekken, 50 toeristische plaatsen en 62 chalets. Een deel van de toeristische plaatsen zal worden voorzien van priv√© sanitair. Naast het hoofdgebouw met kantine en terras op het zuiden, zal er ook een gemeenschappelijke sanitair ruimte worden gerealiseerd.

Impuls realisatie verblijfsaccommodaties in Middelburg
AVV is enthousiast dat door de tot stand koming van de Stadscamping een verdere impuls kan worden gegeven aan de realisatie van verblijfsaccomodaties in Middelburg. Door de grote interesse in de Zeeuwse hoofdstad biedt de Stadscamping een goede aanvulling op het reeds aanwezige accommodatie aanbod.

Concept Stadscamping geliefd
Het concept Stadscamping is erg geliefd doordat gasten een stedenbezoek graag combineren met het vrije gevoel van buiten leven.

Ligging
De stadscamping is gelegen aan de westzijde van Middelburg op 15 minuten lopen van de markt en 10 minuten rijden van het strand zodat een stedentrip goed gecombineerd kan worden met een dagje uitwaaien aan zee.

Bekijk de site voor meer informatie.