Opgeleverd, bouw gestart en start verkoop gasloze appartementen Noorderpolder

4 oktober 2018

Nieuwe informatie over de voortgang van de nieuwbouwwijk Noorderpolder te Zierikzee.

Oplevering

Inmiddels zijn in de Noorderpolder in fase 2 A en B alle 53 woningen opgeleverd door aannemingsbedrijf Fraanje aan de kopers. Aansluitend aan de opleveringen van deze woningen zijn de wegen samen met de trottoirs definitief aangelegd. De Scandinavische architectuur van de wijk roept veel positieve reacties op.

 

Bouw gestart

In de maand juni is een feestelijke start van de bouw fase 2C gevierd. Deze fase bestaat uit 8 vrijstaande woningen en 4 geschakelde woningen en wordt gebouwd door Bouwgroep Peeters uit Middelburg. Alle kopers, familie en betrokken waren aanwezig. Mevrouw Monique van Velzen heeft, namens AM en AVV Beheer, de kopers gefeliciteerd met de aankoop van hun woning. Ook voor deze fase was veel belangsteling. Alle woningen zijn verkocht voor de start van de bouw. 

 

Start verkoop gasloze appartementen Sandström

Fase 2D bestaat uit 30 appartementen in het gebouw Sandström. De 30 appartementen zijn voorzien van minimaal 2 slaapkamers en optioneel 3 ruime slaapkamers behoren tot de mogelijkheden. De appartementen variëren in grootte tussen de 80 en 112 m2. Alle appartementen zijn voorzien van ruime balkons, hebben standaard vloerverwarming en zijn geheel gasloos. Voor de energieopwekking hebben alle appartementen een eigen set zonnepanelen op het dak. Optioneel zijn er zonnepanelen bij te kopen om het energie verbruik te minimaliseren! Daarnaast beschikken alle appartementen over een individuele berging op de begane grond en een individuele parkeerplaats.

http://www.avv-woningen.nl/pand/zierikzee+noorderpolder+appartementen+sandstrom

Per 1 oktober gaan de appartementen formeel in verkoop. Via de media zal de verkoop onder de aandacht worden gebracht. Informatie is beschikbaar op de website. De makelaars kunnen u meer vertellen en informeren over deze appartementen! www.bijdevaatemakelaardij.nl en www.deltamakelaardij.nl/noorderpolder/