De bouw van de appartementen De Havenpoort Campervelden gestart

19 juli 2018

Campervelden, De Havenpoort te Kamperland “WONEN ZOALS U DAT WILT”

Na succesvolle verkoop van al 5 appartementen en 2 penthouses in het project Campervelden, De Havenpoort, kunnen wij u vol enthousiasme melden dat de bouw gestart is.

De officiële handeling had op 19 juni 2018 op de bouwlocatie van De Havenpoort plaats. De toekomstig bewoners, gemeente Noord-Beveland, opdrachtgever Campervelden B.V., projectmanagementbureau Marsaki, Aannemingsbedrijf Fraanje en Archikon (architect en contstucteur) kwamen samen om de eerste paal te slaan van De Havenpoort. Een mooi moment!

Inmiddels is de fundering gestort en wordt nog vóór de bouwvak vakantie de vloer van de begane grond gelegd en afgestort.

Bent u geïnteresseerd in een appartement in De Havenpoort?

Er zijn nog 7 appartementen beschikbaar in dit mooie project, met koopprijzen variërend van € 259.500,- tot € 269.500,- v.o.n. en woonoppervlaktes van ongeveer 90 m2, balkon en terras van ongeveer 13 m2. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en eigen berging op de begane grond. Neemt u bij interesse vrijblijvend contact op met Ruiterplaat Makelaardij, 0113 – 372 474 of kijkt u op https://www.ruiterplaatmakelaardij.nl/nl/object/havenpoort-85 of www.campervelden.nl.

CAMPERVELDEN, EEN PROJECT VAN CAMPERVELDEN B.V. MARSAKI VERZORGT HET PROJECT- EN BOUWMANAGEMENT IN OPDRACHT CAMPERVELDEN B.V.