Interesse gewekt?

Vraag informatie aan over dit project.

Wonen aan de Kreek in Westkapelle

Resort Kreek & Duin
Direct aan de kreek tussen het dorp Westkapelle en het natuurgebied heeft AVV Beheer op een unieke plek het schitterende project Resort Kreek & Duin gerealiseerd.

Westkapelle
Resort Kreek & Duin ligt aan de entree van het dorp Westkapelle. Een typisch Zeeuws dorp met een langgerekte straat met tal van winkels. Rond de markt liggen diverse terrassen en restaurantjes waar u onder andere heerlijke verse vis kunt eten. Het dagelijkse voorzieningenniveau van het dorp is goed. Zo zijn er diverse winkels waaronder een supermarkt, bakker, doe-het-zelf zaak en een bank. Het dorp heeft zelfs een eigen museum.

Domburg
Resort Kreek & Duin ligt op 5 kilometer afstand van het mondaine Domburg. Of het nu zomer of winter is, het is er altijd bruisend.
Mooie boetiekjes en verwarmde terrassen, de flanerende mensen, alles draagt bij aan de allure van deze plaats. Op de Domburgsche golfbaan, een duinbaan en een echte golflinks, kunnen golfers hun hart ophalen. De baan is direct achter de duinen gelegen en de zeewind wil nog al eens voor een extra uitdaging zorgen.