Luxe woningen en appartementen te koop in Zeeland

Uw droomwoning nog niet gevonden?
Op prachtige locaties in Zeeland biedt AVV Beheer luxe nieuwbouw woningen en appartementen, maar ook vrije kavels te koop aan. Voor verschillende locaties geldt dat de woningen en appartementen inmiddels zijn gerealiseerd. U kunt per direct verhuizen.

Luxe appartementen in Vlissingen en Wemeldinge
Luxe koopappartementen met prachtig uitzicht over het water. Wonen in alle rust, op loopafstand van winkels en voorzieningen.
In Het Dok Vlissingen woont u middenin het winkelhart van Vlissingen direct aan het water.
Hooglicht Vlissingen staat garant voor prachtige vergezichten; over heel Walcheren met de prachtige kustlijn
In Residence Weumelinghe woont u direct aan de Oosterschelde in het gezellige Wemeldinge.

Bekijk ook ons bijzondere aanbod van luxe koopappartementen en koopwoningen in Westkapelle, Kamperland en Zierikzee.

Nieuwbouwprojecten in ontwikkeling
AVV is druk bezig met de ontwikkeling van een aantal nieuwbouw projecten waar u te zijner tijd vanaf tekening kunt kopen. Zo is op dit moment een plan in ontwikkeling voor de Veerseweg Middelburg. Een intiem plan met een 23 woningen: vrijstaand (waarvan een aantal levensloopbestendig), vrijstaand geschakeld en 2-onder-1 kap. Bekijk de site nieuwbouw Zeeland voor meer informatie. 

Inruil eigen woning
Veel mensen willen graag een nieuwe woning kopen, maar omdat ze bang zijn dat zij hun huidige koopwoning wellicht niet kwijt kunnen raken, wordt de stap uiteindelijk niet gemaakt. U hoeft niet langer te wachten! AVV Beheer wil uw huis graag inruilen! Ook wanneer u een bouwkavel bij ons koopt is het mogelijk uw huidige woning in te ruilen. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie nodig?

Vraag informatie aan over onze projecten.